Gateau Marcel

Ingredienser
150 g chokolade
150 g smør
150 g pasteuriserede æggeblommer
150 g sukker
150 g pasteuriserede æggehvider

Fremgangsmåde
  1. Chokolade og smør smeltes over vandbad.
  2. Æggeblommerne hældes i under omrøring, så massen legeres let. 
  3. Afkøles let, i mens piskes æggehvider og og sukker til marengs. Det vendes i chokolademassen. 
  4. 1/2 hældes i en form smurt med smør og drysset med sukker. 
  5. Derefter bages denne halvdel til den har sat sig - Ca. 30 minutter ved 180 grader, og afkøles.
  6. Når kagen er kølet af, smørres resten af massen på og glattes ud. 
  7. Derefter lægges den i fryseren, så der kan blive skåret et knivskarpt stykke.

OBS! Snittet bliver knivskarpt, hvis du benytter en tør kniv, der har været under den varme hane.

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag