Gateau Marcel
Ingredienser
150 g chokolade
150 g smør
150 g pasteuriserede æggeblommer
150 g sukker
150 g pasteuriserede æggehvider
Fremgangsmåde
OBS! Snittet bliver knivskarpt, hvis du benytter en tør kniv, der har været under den varme hane.
150 g chokolade
150 g smør
150 g pasteuriserede æggeblommer
150 g sukker
150 g pasteuriserede æggehvider
Fremgangsmåde
- Chokolade og smør smeltes over vandbad.
- Æggeblommerne hældes i under omrøring, så massen legeres let.
- Afkøles let, i mens piskes æggehvider og og sukker til marengs. Det vendes i chokolademassen.
- 1/2 hældes i en form smurt med smør og drysset med sukker.
- Derefter bages denne halvdel til den har sat sig - Ca. 30 minutter ved 180 grader, og afkøles.
- Når kagen er kølet af, smørres resten af massen på og glattes ud.
- Derefter lægges den i fryseren, så der kan blive skåret et knivskarpt stykke.
OBS! Snittet bliver knivskarpt, hvis du benytter en tør kniv, der har været under den varme hane.
apniFfau_gi Kenji Yniguez https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=4leosedis-ne.Descargar-Room13-gratuita
SvarSletoltpagenen