Mini Daimcupcakes
Ingredienser - ca. 20 minicupcakes
25 g smør
½ dl sukker
1 æg
3 daimbar
½ dl mel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
½ dl mælk
Fremgangsmåde
- Smelt smørret og lad det køle.
- Kom smørret i en skål med sukkeret og rør det godt sammen.
- Tilsæt 1 æg.
- Hak daimbarerene groft.
- Kom mel og 3/4 af det grofthakkede daim i en skål - læg det resterende daim til side.
- Rør bagepulver og vanillesukker i æggemassen.
- Tilsæt mælken i æggemassen, hvorefter mel og daim blandingen tilsættes. Rør godt rundt.
- Kom dejen i minicupcakeformene.
OBS! Formene må kun fyldes ½ op, da dejen hæver meget i ovnen. - Bag minicupcakene ved 175 grader i alm. ovn i ca. 15 minutter.
- Når cupcakene er taget ud af ovnen, skal den daim, der blav lagt til side, drysses oven på cupcakene, så det kan smelte.
Kommentarer
Send en kommentar