Mini Daimcupcakes


Ingredienser - ca. 20 minicupcakes
25 g smør
½ dl sukker
1 æg
3 daimbar
½ dl mel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker
½ dl mælk

Fremgangsmåde
  1. Smelt smørret og lad det køle.
  2. Kom smørret i en skål med sukkeret og rør det godt sammen.
  3. Tilsæt 1 æg.
  4. Hak daimbarerene groft.
  5. Kom mel og 3/4 af det grofthakkede daim i en skål - læg det resterende daim til side.
  6. Rør bagepulver og vanillesukker i æggemassen.
  7. Tilsæt mælken i æggemassen, hvorefter mel og daim blandingen tilsættes. Rør godt rundt.
  8. Kom dejen i minicupcakeformene.
    OBS! Formene må kun fyldes ½ op, da dejen hæver meget i ovnen.
  9. Bag minicupcakene ved 175 grader i alm. ovn i ca. 15 minutter.
  10. Når cupcakene er taget ud af ovnen, skal den daim, der blav lagt til side, drysses oven på cupcakene, så det kan smelte.

Kommentarer

Populære opslag