Bradepandekage med kaffe-kokosglasur

Ingredienser
Bund
4 æg
300 g sukker
250 g mel
4 tsk bagepulver
4 spsk kakao
4 tsk vaniljesukker
2 dl mælk
300 g margarine

Kaffe-kokosglasur
150 g margarine
1 dl stærk kaffe
150 g kokosmel
200 g flormelis
4 spsk kakao
4 tsk vaniljesukker

Fremgangsmåde
Bund
  1. Margarinen smeltes og sættes til afkøling.
  2. Æg og sukker piskes skummende og tykt.
  3. Mel, bagepulver, kakao og vaniljesukker røres i dejen skiftevis med mælken.
  4. Den let afkølede margarine røres i.
  5. Dejen hældes i en smurt form på ca. 25 x 40 cm.
  6. Bages ved 175 grader i ca. 45 minutter.
Kaffe-kokosglasur
  1. Bland alle ingredienserne i en gryde og giv det et opkog.
  2. Fordel glasuren over den færdigbagte kage, mens den stadig er varm.

Kommentarer

Populære opslag