Bradepandekage med kaffe-kokosglasur
Ingredienser
Bund
4 æg
300 g sukker
250 g mel
4 tsk bagepulver
4 spsk kakao
4 tsk vaniljesukker
2 dl mælk
300 g margarine
Kaffe-kokosglasur
150 g margarine
1 dl stærk kaffe
150 g kokosmel
200 g flormelis
4 spsk kakao
4 tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde
Bund
Bund
4 æg
300 g sukker
250 g mel
4 tsk bagepulver
4 spsk kakao
4 tsk vaniljesukker
2 dl mælk
300 g margarine
Kaffe-kokosglasur
150 g margarine
1 dl stærk kaffe
150 g kokosmel
200 g flormelis
4 spsk kakao
4 tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde
Bund
- Margarinen smeltes og sættes til afkøling.
- Æg og sukker piskes skummende og tykt.
- Mel, bagepulver, kakao og vaniljesukker røres i dejen skiftevis med mælken.
- Den let afkølede margarine røres i.
- Dejen hældes i en smurt form på ca. 25 x 40 cm.
- Bages ved 175 grader i ca. 45 minutter.
- Bland alle ingredienserne i en gryde og giv det et opkog.
- Fordel glasuren over den færdigbagte kage, mens den stadig er varm.
Kommentarer
Send en kommentar