Chokoladeroulade med kaffecreme

Denne roulade er supernem at lave og smager fantastisk.


Ingredienser
Bund
3 æg
100 g sukker
75 g mel
25 g kakao
1 tsk bagepulver

Kaffecreme
200 g chokolade
1 dl piskefløde
2 spsk stærk kaffe
50 g smør
1 æggeblomme
75 g flormelis

Fremgangsmåde
Kaffecreme
  1. Hak chokladen groft.
  2. Smelt chokoladen sammen med piskefløde, stærk kaffe og smør.
  3. Når chokolademassen er helt kold, piskes æggeblomme og flormelis i.
Bund
  1. Æggehvide og æggeblommer deles.
  2. Æggeblommerne piskes lyse med sukkeret.
  3. Mel, kakao og bagepulver røres i.
  4. Æggehvider piskes stive og vendes i.
  5.  Dejen fordeles jævnt på en bradepande med bagepapir (30X35cm)
  6. Bages ved 180 grader i ca. 10 min.
  7. Når bunden er færdigbagt, vendes den over på sukkerdrysset papir og dækkes med et vådt viskestykke, til den er kold. 
  8. Når den er kold, smøres cremen på bunden og rulles forsigtigt sammen.

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag