Chokoladeroulade med kaffecreme
Denne roulade er supernem at lave og smager fantastisk.
Ingredienser
Bund
3 æg
100 g sukker
75 g mel
25 g kakao
1 tsk bagepulver
Kaffecreme
200 g chokolade
1 dl piskefløde
2 spsk stærk kaffe
50 g smør
1 æggeblomme
75 g flormelis
Fremgangsmåde
Kaffecreme
Ingredienser
Bund
3 æg
100 g sukker
75 g mel
25 g kakao
1 tsk bagepulver
Kaffecreme
200 g chokolade
1 dl piskefløde
2 spsk stærk kaffe
50 g smør
1 æggeblomme
75 g flormelis
Fremgangsmåde
Kaffecreme
- Hak chokladen groft.
- Smelt chokoladen sammen med piskefløde, stærk kaffe og smør.
- Når chokolademassen er helt kold, piskes æggeblomme og flormelis i.
- Æggehvide og æggeblommer deles.
- Æggeblommerne piskes lyse med sukkeret.
- Mel, kakao og bagepulver røres i.
- Æggehvider piskes stive og vendes i.
- Dejen fordeles jævnt på en bradepande med bagepapir (30X35cm)
- Bages ved 180 grader i ca. 10 min.
- Når bunden er færdigbagt, vendes den over på sukkerdrysset papir og dækkes med et vådt viskestykke, til den er kold.
- Når den er kold, smøres cremen på bunden og rulles forsigtigt sammen.
consconWinho Patrick Herman https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=3tucauvalo.End-Of-The-Road-VR-gratuita
SvarSletonothmire