Fedtfattig æblekage
Ingredienser
½ kg skrællede æbler i tern
250 g mel
250 g sukker
3 æg
3 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
Kanelsukker til at drysse ovenpå kagen.
Evt. tilbehør: fromage frais eller creme fraiche
Fremgangsmåde
½ kg skrællede æbler i tern
250 g mel
250 g sukker
3 æg
3 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
Kanelsukker til at drysse ovenpå kagen.
Evt. tilbehør: fromage frais eller creme fraiche
Fremgangsmåde
- Æblerne skrælles og skæres i tern.
- Sukker og æg piskes lyst og luftigt.
- Mel, bagepulver og vaniljesukker røres i.
- Æbleternene vendes i.
- Kom dejen i en bageform på ca. 30 x 45 cm.
- Drys kanelsukker ovenpå kagen.
- Bages ved 175 grader i 45-55 minutter.
Kommentarer
Send en kommentar