Makronsnitter
Ingredienser
Bund
250 g smør
450 g hvedemel
250 g sukker
2 tsk. bagepulver
4 æggeblommer
Fyld
2 dl marmelade (vi har brugt jordbærmarmelade)
150 g mørk chokolade
Top
200 g marcipan
4 æggehvider
350 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde
Bund
Bund
250 g smør
450 g hvedemel
250 g sukker
2 tsk. bagepulver
4 æggeblommer
Fyld
2 dl marmelade (vi har brugt jordbærmarmelade)
150 g mørk chokolade
Top
200 g marcipan
4 æggehvider
350 g flormelis
2 tsk. vaniljesukker
Fremgangsmåde
Bund
- Smør og hvedemel køres i en foodprocessor eller på en røremaskinen med K-spaden, til det ligner krummer.
- Bagepulver og sukker tilsættes.
- Rør æggeblommerne i - det bliver ikke en sammenhængende dej.
- Kom bagepapir i ovnens bradepande og hæld smuldredejen ned i. Pres den ud i et jævnt lag på hele bradepanden.
- Bag den i ovnen ved 175 grader i ca. 20 minutter til den er let gylden.
- Mens bunden bager forberedes fyld og top.
- Hak chokoladen groft.
- Marmeladen blendes, så der ikke er store klumper i.
- Riv marcipanen og pisk den sammen med æggehvider, flormelis og vaniljesukker på en røremaskine eller med en el-mixer.
- Smør marmeladen på den varme bund.
- Fordel den grofthakkede chokolade ud over marmeladen.
- Kom makron-toppingen i en sprøjtepose og sprøjt massen jævnt ud ovenpå bunden.
OBS! Det er ikke nemt at glatte den ud efterfølgende, da chokoladen så følger med. Toppingen kan også lægges på i klatter med en ske. - Kom kagen tilbage i ovnen og bag den yderligere 15-20 minutter. Den skal være gyldenbrun.
- Lad den derefter køle før den skæres i snitter.
herridigzo Jose Hawkins https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=clavsespeme.Descargar-Forsaken-Realms--Vahrin-s-Call-gratuita
SvarSletgeolocyzo