Hindbærsnitter
Ingredienser
Mørdej
½ vaniljestang, polynesisk
70 g flormelis
150 g stuetempereret smør
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ dl vand
Hindbærmarmelade (kan evt. laves selv)
Flormelis
Krymmel
Fremgangsmåde
Mørdej
½ vaniljestang, polynesisk
70 g flormelis
150 g stuetempereret smør
250 g hvedemel
1 tsk bagepulver
½ dl vand
Hindbærmarmelade (kan evt. laves selv)
Flormelis
Krymmel
Fremgangsmåde
- Skrab kornene fra vaniljestangen ud med en lille kniv.
- Mas kornene sammen med flormelis, så kornene skilles ad.
- Ælt flormelis/vaniljekorn, hvedemel, bagepulver og stuetempereret smør sammen.
- Kom til sidst vandet i og ælt det hurtigt sammen til en ensartet dej.
- Stil dejen på køl i ½ time.
- Rul dejen ud i en tykkelse på ca. 3 mm og udstik cirkler på en diameter på 8-9 cm.
- Læg dejcirklerne på bagepapir og bag dem ved 190 grader i ca. 8 minutter.
- Cirklerne må ikke være gennembagte som en småkage, men gerne virke lidt bløde.
- Når cirklerne er kolde, skal halvdelen pyntes med glasur og krymmel.
- Den anden halvdel skal der et passende lag hindbærmarmelade på.
Kommentarer
Send en kommentar