Dumlecupcakes med appelsinfrosting

Ingredienser - 24 stk
Dumlecupcakes
150 g mørk chokolade
150 g smør
3 æg
4 ½ dl sukker
4 ½ dl mel
1 ½ tsk bagepulver
6 spsk kakao
1 ½ dl mælk
1 ½ pakke Dumle

Appelsinfrosting
4 dl piskefløde
4 spsk flormelis
2 dl græsk yoghurt 2%
Revet skal af 1 stor appelsin

Fremgangsmåde
Dumlecupcakes
  1. Hak lidt af chokoladen groft og stil det til side. 
  2. Smelt resten af chokoladen sammen med smørret over et vandbad.
  3. Når chokoladen og smørret er smeltet tages det fra varmen og afkøles. 
  4. Pisk æg og sukker luftigt i en skål. 
  5. Rør chokolademassen i.
  6. Bland mel, kakao og bagepulver og rør det i dejen. 
  7. Fordel dejen i muffinformene og brug en finger til at stikke 1 stk Dumle ned i hver muffinform. 
  8. Til sidst drysses den grofthakkede chokolade over. 
  9. Cupcakene bages i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter. 
  10. Når cupcakene er færdigbagte sættes de til afkøling på en rist, mens appelsinfrostingen laves. 
  11. Når frostingen er færdig, og kagerne er kolde, sprøjtes den ud på kagerne med en sprøjtepose med tylle. 
Appelsinfrosting
  1.  Pisk fløden stiv.
  2. Tilsæt flormelis og pisk til der dannes toppe. 
  3. Den græske yoghurt tilsættes sammen med appelsinskallen. 
  4. Der piskes til den bliver fast og luftig. 
  5. Sæt den på køl, indtil du skal bruge den.

Kommentarer

Populære opslag