Dumlecupcakes med appelsinfrosting
Ingredienser - 24 stk
Dumlecupcakes
150 g mørk chokolade
150 g smør
3 æg
4 ½ dl sukker
4 ½ dl mel
1 ½ tsk bagepulver
6 spsk kakao
1 ½ dl mælk
1 ½ pakke Dumle
Appelsinfrosting
4 dl piskefløde
4 spsk flormelis
2 dl græsk yoghurt 2%
Revet skal af 1 stor appelsin
Fremgangsmåde
Dumlecupcakes
Dumlecupcakes
150 g mørk chokolade
150 g smør
3 æg
4 ½ dl sukker
4 ½ dl mel
1 ½ tsk bagepulver
6 spsk kakao
1 ½ dl mælk
1 ½ pakke Dumle
Appelsinfrosting
4 dl piskefløde
4 spsk flormelis
2 dl græsk yoghurt 2%
Revet skal af 1 stor appelsin
Fremgangsmåde
Dumlecupcakes
- Hak lidt af chokoladen groft og stil det til side.
- Smelt resten af chokoladen sammen med smørret over et vandbad.
- Når chokoladen og smørret er smeltet tages det fra varmen og afkøles.
- Pisk æg og sukker luftigt i en skål.
- Rør chokolademassen i.
- Bland mel, kakao og bagepulver og rør det i dejen.
- Fordel dejen i muffinformene og brug en finger til at stikke 1 stk Dumle ned i hver muffinform.
- Til sidst drysses den grofthakkede chokolade over.
- Cupcakene bages i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
- Når cupcakene er færdigbagte sættes de til afkøling på en rist, mens appelsinfrostingen laves.
- Når frostingen er færdig, og kagerne er kolde, sprøjtes den ud på kagerne med en sprøjtepose med tylle.
- Pisk fløden stiv.
- Tilsæt flormelis og pisk til der dannes toppe.
- Den græske yoghurt tilsættes sammen med appelsinskallen.
- Der piskes til den bliver fast og luftig.
- Sæt den på køl, indtil du skal bruge den.
Kommentarer
Send en kommentar