Naanbrød

Ingredienser
3,5 dl lunt vand
1 dl græsk yoghurt
1 pk gær
10 g salt
10 g sukker
1 æg
150 g smeltet smør
Ca. 1 kg mel

Fremgangsmåde
  1. Smelt smørret og lad det afkøle.
  2. Opløs gæren i vandet, og tilsæt derefter æg, græsk yoghurt, salt og sukker. 
  3. Tilsæt smørret. 
  4. Kom melet i lidt af gangen - dejen må gerne være lidt fugtig. 
  5. Ælt den i ca. 10 minutter og lad den derefter hæve til dobbelt størrelse.
    OBS! Dette går forholdsvis hurtigt.
  6. Rul dejen ud og skær den ud i mindre stykker i en passende størrelse. 
  7. Pensl stykkerne med olie og drys evt. med et krydderi.
  8. Kom dem i ovnen og bag dem ved 225 grader i ca. 8-10 minutter.

Kommentarer

Populære opslag