Naanbrød
Ingredienser
3,5 dl lunt vand
1 dl græsk yoghurt
1 pk gær
10 g salt
10 g sukker
1 æg
150 g smeltet smør
Ca. 1 kg mel
Fremgangsmåde
3,5 dl lunt vand
1 dl græsk yoghurt
1 pk gær
10 g salt
10 g sukker
1 æg
150 g smeltet smør
Ca. 1 kg mel
Fremgangsmåde
- Smelt smørret og lad det afkøle.
- Opløs gæren i vandet, og tilsæt derefter æg, græsk yoghurt, salt og sukker.
- Tilsæt smørret.
- Kom melet i lidt af gangen - dejen må gerne være lidt fugtig.
- Ælt den i ca. 10 minutter og lad den derefter hæve til dobbelt størrelse.
OBS! Dette går forholdsvis hurtigt. - Rul dejen ud og skær den ud i mindre stykker i en passende størrelse.
- Pensl stykkerne med olie og drys evt. med et krydderi.
- Kom dem i ovnen og bag dem ved 225 grader i ca. 8-10 minutter.
Kommentarer
Send en kommentar