Æbletærte med havregryn
Bund
200 gmargarine
125 g sukker
160 g mel
90 g havregryn
Fyld
3 store madæbler
50 g farin
2 tsk kanel
50 g hakkede mandler
50 g smør
Fremgangsmåde
Bund
- Rør smør og sukke sammen
- Bland mel og havregryn og kom det i margarine/sukker massen. Saml dejen.
- Tryk dejen ud i en smurt tærteform på 24 cm.
- Skræl æblerne og skær kernehuset ud.
- Skær æblerne i tynde skiver
- Læg æblerne på tærtebunden.
- Bland farin, kanel og mandler.
- Fordel kanelfyldet ovenpå æblerne.
- Kom smørklatter øverst.
- Bages i ca. 30 min. v. 200 grader (alm. ovn)
- Serveres lun med flødeskum, creme fraiche eller vanilleis :-)
Kommentarer
Send en kommentar