Æbletærte med havregryn




Ingredienser
Bund
200 gmargarine
125 g sukker
160 g mel
90 g havregryn

Fyld
3 store madæbler
50 g farin
2 tsk kanel
50 g hakkede mandler
50 g smør

Fremgangsmåde
Bund
  1. Rør smør og sukke sammen
  2. Bland mel og havregryn og kom det i margarine/sukker massen. Saml dejen.
  3. Tryk dejen ud i en smurt tærteform på 24 cm.
Fyld
  1. Skræl æblerne og skær kernehuset ud. 
  2. Skær æblerne i tynde skiver
  3. Læg æblerne på tærtebunden.
  4. Bland farin, kanel og mandler.
  5. Fordel kanelfyldet ovenpå æblerne.
  6. Kom smørklatter øverst. 
  7. Bages i ca. 30 min. v. 200 grader (alm. ovn)
  8. Serveres lun med flødeskum, creme fraiche eller vanilleis :-)

Kommentarer

Populære opslag