Honning julesmåkager
Ingredienser
125 g mørk farin
225 g honning
55 g smør
½ tsk kanel
½ tsk allehånde
½ tsk ingefær
3/4 tsk natron
350 g hvedemel
100 g flormelis
1 æggehvide
Fremgangsmåde
125 g mørk farin
225 g honning
55 g smør
½ tsk kanel
½ tsk allehånde
½ tsk ingefær
3/4 tsk natron
350 g hvedemel
100 g flormelis
1 æggehvide
Fremgangsmåde
- Varm smør, farin og honning til sukkeret er helt smeltet
OBS!! Det må ikke koge. - Når sukkeret er smeltet tages gryden af varmen, og det stilles til afkøling.
- I en anden skål blandes de øvrige ingredienser.
- Rør melblandingen sammen med smørblandingen, og rør det godt sammen.
- Lad dejen hvile i en times tid i køleskab.
- Hæld dejen ud på et melstrøet bord og rul dejen til en tykkelse på ca. ½ cm.
- Udstik forme og læg dem på en beklædt bageplade.
OBS!! Må ikke lægges for tæt, da de hæver - Kagerne bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10 minutter.
- Kagerne skal køles på en bagerist, før de kommes i en kagedåse.
obtrulforke Julie Lenz https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=4scomipenra.Descargar-Pajama-Sam--Games-To-Play-On-Any-Day-gratuita-2022
SvarSletkeyronmosi