Honning julesmåkager

Ingredienser
125 g mørk farin
225 g honning
55 g smør
½ tsk kanel
½ tsk allehånde
½ tsk ingefær
3/4 tsk natron
350 g hvedemel
100 g flormelis
1 æggehvide

Fremgangsmåde
  1. Varm smør, farin og honning til sukkeret er helt smeltet
    OBS!! Det må ikke koge.
  2. Når sukkeret er smeltet tages gryden af varmen, og det stilles til afkøling. 
  3. I en anden skål blandes de øvrige ingredienser.
  4. Rør melblandingen sammen med smørblandingen, og rør det godt sammen.
  5. Lad dejen hvile i en times tid i køleskab.
  6. Hæld dejen ud på et melstrøet bord og rul dejen til en tykkelse på ca. ½ cm. 
  7. Udstik forme og læg dem på en beklædt bageplade.
    OBS!! Må ikke lægges for tæt, da de hæver
  8. Kagerne bages i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 10 minutter.
  9. Kagerne skal køles på en bagerist, før de kommes i en kagedåse.

Kommentarer

Send en kommentar

Populære opslag