Banankage
Ingredienser
3 æg
170 g sukker
2 tsk vaniljesukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet afkølet smør
1 moset banan
100 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
3 æg
170 g sukker
2 tsk vaniljesukker
125 g hvedemel
1 tsk bagepulver
100 g smeltet afkølet smør
1 moset banan
100 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker til en luftig æggesnaps.
- Bland mel og bagepulver sammen og vend det forsigtigt i dejen skiftevis med smørret.
- Vend den mosede banan i.
- Hak chokoladen groft og vend den i.
- Hæld dejen i en smurt franskbrødsform (ca. 1 L)
- Bag kagen nederst i ovnen i ca. 55 minutter ved 175 grader.
Kommentarer
Send en kommentar