Mazarinkage
Ingredienser:
250 g margarine
2,0 dl sødmælk
250 g mel
250 g sukker
10 g bagepulver
3 æg
1 tsk. mandelessens
Fremgangsmåde:
250 g margarine
2,0 dl sødmælk
250 g mel
250 g sukker
10 g bagepulver
3 æg
1 tsk. mandelessens
Fremgangsmåde:
- Smelt margarinen
- Når margarinen er smeltet, tages den af varmen, og den kolde mælk tilsættes
- De tørre dele afvejes i en skål
- Den "lillefingervarme" mælk tilsættes under omrøring
- Æggene og mandelessensen piskes i
- Dejen hældes i en 23x30 cm form og bages ved 170 grader i ca. 25 minutter
- Når kagen er kold kan den evt pyntes med "chokolade kondenseret mælk" (billedet) eller almindeligt kogechokolade
Kommentarer
Send en kommentar