Æblesnitter
Ingredienser
Linsedej
250 g smør
100 g flormelis
1 stang vanilje
1 æggeblomme
350 g mel
Makronmasse
400 g sukker
200 g marcipan
3-4 æggehvider
Æblegrød
Fremgangsmåde
Linsedej
Bland sukker og marcipan, tilsæt æggehvide til massen har en sprøjte-klar konsistens.
Linsedej
250 g smør
100 g flormelis
1 stang vanilje
1 æggeblomme
350 g mel
Makronmasse
400 g sukker
200 g marcipan
3-4 æggehvider
Æblegrød
Fremgangsmåde
Linsedej
- Vaniljestangen flækkes på langs, og vaniljekornene skrabes ud med en lille kniv.
- Vaniljekornene mases sammen med lidt af flormelissen, til kornene skilles ad.
- Rør smørret blødt, og tilsæt flormelis og vanilje.
- Æggeblommen og mel røres i og dejen samles hurtigt.
- Lad det hvile i køleskabet i 1 time.
- Mens linsedejen er i køleskabet laves makronmassen.
- Rul linsedejen ud på bagepapir i 3 mm. tykkelse og i en firkant, der passer til en bageplade.
- Prik linsedejen med en gaffel, og bag den ved 200 grader i ca. 10 minutter.
- Kom makronmassen i en sprøjtepose uden tylle.
- Når linsedejen tages ud af ovnen, sprøjtes makronmassen hele vejen rundt i kanten.
- Æblegrøden lægges i et 0,5 cm tykt lag ovenpå dejen med makronmassen som mur rundt i kanten.
- Den resterende makronmasse sprøjtes i skrå striber på kryds og tværs af kagen.
- Bages ved 180 grader i ca. 20 minutter, til makronmassen er gyldenbrun.
- Når kagen er taget ud af ovnen, skal den straks skæres i passende stykker.
Bland sukker og marcipan, tilsæt æggehvide til massen har en sprøjte-klar konsistens.
Neldesuebe1994 Marisol Powell https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=5liorasboma.Descargar-VIRUS-OF-SURVIVORS-LIFE-SIMULATOR-gratuita-2022
SvarSletcepeconfsa