Chokoladekage med citroncreme
Ingredienser
Bunde
Bunde
200 g rørsukker
150 g brun farin
3 æg
125 g smeltet smør
300 g hvedemel
75 g kakao
3 tsk bagepulver
3 dl kaffe
Citroncreme
4 dl piskefløde
6 spsk flormelis
2 dl græsk yoghurt 10%
6 spsk flormelis
2 dl græsk yoghurt 10%
Saft og skal fra 1 citron
Cream cheese frosting med kakao
50 g smør
250 g flormelis
200 g flødeost naturel
5 tsk kakao
50 g smør
250 g flormelis
200 g flødeost naturel
5 tsk kakao
Fremgangsmåde
Bunde
- Rørsukker, brun farin, æg og smeltet smør kommes i en skål og piskes sammen.
- Mel, kakao og bagepulver røres i. Pisk til dejen er ensartet.
- Kom kaffen i og pisk ved lav hastighed.
- Fordel dejen i to springforme på 20 cm. i diameter, som har bagepapir i bunden og siderne er smurt med smør.
- Bundene bages i ovnen ved 180 grader i 30-35 minutter. Vær sikker på at bundene er færdigbagte ved at stikke en tandstik i dem.
- Lad bundene køle ned i min. 10 minutter inden de tages ud af formene og lægges på en rist til afkøling.
- Mens bundene køler laves citroncremen.
- Pisk fløden til den danner små toppe.
- Tilsæt flormelis samt citronskal og pisk indtil det er jævnt fordelt.
- Pisk græsk yoghurt i og smag til med citronsaft.
- Sættes på køl indtil den skal bruges.
- Når bundene er kolde, lægges de sammen med citroncreme imellem, og det resterende smørres på toppen.
- Rør stuetempereret smør sammen med flormelis med en el-mixer eller røremaskine, der kører på lav hastighed.
- Når blandingen er grynet men uden klumper tilsættes flødeosten, mens der stadig køres på lav hastighed.
- Når frostingen er glat tilsættes kakao - der fortsættes på lav hastighed indtil al kakao er optaget i frostingen, derefter skrues der op til middel hastighed, indtil frostingen er let og luftig.
- Fordel frostingen på siden af kagen.
Omenslascoeku-1983 Brian Gancio https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=scelpecom-be.Ninja-Stealth-gratuita
SvarSletpostmatzaruc