Chokoladecookies
Ingredienser
- 150g smør, stuetemperatur
- 100g sukker
- 100g muscovadosukker
- 1 æg
- 200g hvedemel
- 1 tsk vaniljesukker
- 1 tsk bagepulver
- 1 knivspids salt
- 25g usødet kakaopulver
- 200g mørk chokolade, hakket
Fremgangsmåde
1. Pisk smør, sukker og muscovadosukker godt
2. Pisk ægget i
3. Rør hvedemel, vaniljesukker, bagepulver, salt og kakao sammen og sigt det i dejen
4. Rør dejen godt sammen og vend til sidst chokoladen i
5. Form runde cookie-kugler på størrelse med golfbolde, sæt dem på en bageplade med bagepapir og giv dem et let tryk
6. Bag den i forvarmet ovn ved 175 grader varmluft i 10-15 minutter, til de er sprøde i kanten, men stadig bløde i midten (Jeg giver dem 10-11 minutter, da jeg godt kan lide, at de er bløde)
7. Lad dem køle af på bagepladen et øjeblik
De rå cookie-kugler kan fryses ned og bages senere, de skal blot tages op, så de kan tø i en halv time, før de bages.
Kommentarer
Send en kommentar