Mazarintærte med rabarber
Ingredienser
350 g rabarber i tern
250 g sukker
1 tsk. vanille
200 g marcipan
200 g smør
4 æg
100 g mel
100 g mandler
Fremgangsmåde
350 g rabarber i tern
250 g sukker
1 tsk. vanille
200 g marcipan
200 g smør
4 æg
100 g mel
100 g mandler
Fremgangsmåde
- Rabarberne vendes rundt i en skål med vanillesukkeret samt 100 g af sukkeret.
- Marcipan og smør rives groft (kan evt. gøres i en foodprocesser med det grove rivejern).
- Det resterende sukker vendes sammen med marcipan og smør.
- Æggene piskes i.
- Mandlerne hakkes groft og piskes i dejen sammen med melet.
- Dejen bredes ud i en smurt tærteform på 28 cm i dia.
- Rabarberne bredes ud på toppen af kagen.
- Kagen bages ved 175 grader (alm. ovnvarme) i ca. 45 minutter.
Kommentarer
Send en kommentar